Κυριακή 25/1/2009: ΤΡΙΚΑΛΑ - Θησέας Αγριας (Δ' ΕΘΝΙΚΗ)




Κυριακή 25/1/2009: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ηλυσιακός (Β' ΕΘΝΙΚΗ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/1/2009: ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α' ΕΘΝΙΚΗ)


Πανό_αλληλεγγύης έβαλαν και οι οπαδοί της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού!



RADICAL FANS UNITED

Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!



*ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΚΟΛΛΗΘΗΚΑΝ ΑΦΙΣΣΕΣ RADICAL FANS UNITED.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΧΑΪΔΑΡΙ (ΤΕΤΑΡΤΗ 21/1/2009)

ΝΑΙ ΡΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑΒΑΧΟ :-)

17-01-09

MONSTERS LARISSA  CLUB

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ NAVAJO

Ο σύνδεσμος σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Παναχαΐκής ‘NAVAJO’ ενημερώθηκε για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Πάτρα από τη στιγμή της παρέμβασης του γνωστού δικηγόρου Κούγια. Θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα κάθε ανθρώπου και κάθε συλλόγου που εναντιώνεται σε πρόσωπα που προσβάλουν τα πιστεύω του, να εκδηλώνεται και να τοποθετείτε δημόσια με τρόπο που δεν θίγει ανθρώπινα δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες. Τακτικές τρομοκρατίας και φίμωσης φωνών θα είναι πάντα κατακριτέες από εμάς γι’ αυτό άλλωστε το λόγο συμφωνήσαμε άμεσα στο δίκαιο αίτημα των ‘NAVAJO’ για συμπαράσταση. Για όσους γνωρίζουν έστω και επιδερμικά την επικαιρότητα τα συμπεράσματα είναι εύκολα: μετά την γνωστή στάση και προκλητική συμπεριφορά του Κούγια στην επίμαχη υπόθεση του 15χρονου Αλέξη ποιός σώφρων οπαδός θέλει να συσχετίσει την ομάδα του με την παρουσία αυτού του ανθρώπου στην ηγεσία της; Κι επειδή κι εμείς στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε, αρχικά καταδικάζουμε την απόπειρα του δικηγόρου να φιμώσει τη φωνή των ‘NAVAJO’ με τακτικές εκφοβισμού και συνέχεια δημοσιοποιώντας τη θέση μας θα τοποθετήσουμε πανό συμπαράστασης στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τις Σέρρες.

http://monsters-larissa.gr/site/


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ... ΨΕΜΜΑΤΑ...
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 7/1/2009)














































Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Παναχαϊκής και των ΜΑΤ διαδραματίστηκαν στον αγώνα της πατρινής ομάδας με τον Αίαντα Σαλαμίνας για την 18η αγωνιστική του Νοτιου ομίλου της Γ’ εθνικής, το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, 20 περίπου οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον Αλέξη Κούγια πετώντας καρέλκλες και άλλα αντικείμενα αναγκάζοντας έτσι δύναμη των ΜΑΤ που βρισκόταν στο γήπεδο να επέμβει.

Ακολούθησε σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι κρατούνται στο 5ο αστυνομικό τμήμα της πόλης και την Πέμπτη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Ο Αλέξης Κούγιας στο περιθώριο των επεισοδίων και των συλλήψεων που ακολούθησαν, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος αγώνα, κάνοντας λόγο για "οπαδούς-πρεζάκια" οι οποίοι έχουν ως στόχο να δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και τον ίδιο.

Κούγιας: "Με ενοχλεί που έρχονται 15 πρεζάκια στο γήπεδο και δημιουργούν αυτή την ατμόσφαιρα. Ολ οι αυτοί δημιουργούν πρόβλημα σε εμένα και τον Μακρή, τους φωτογραφίσαμε, από τις κάμερες ασφαλείας, στο γήπεδο ήταν και ο εισαγγελέας κ. Κωνσταντινόπουλος."

(contra.gr)