ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 7/1/2009)














































Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Παναχαϊκής και των ΜΑΤ διαδραματίστηκαν στον αγώνα της πατρινής ομάδας με τον Αίαντα Σαλαμίνας για την 18η αγωνιστική του Νοτιου ομίλου της Γ’ εθνικής, το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, 20 περίπου οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον Αλέξη Κούγια πετώντας καρέλκλες και άλλα αντικείμενα αναγκάζοντας έτσι δύναμη των ΜΑΤ που βρισκόταν στο γήπεδο να επέμβει.

Ακολούθησε σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι κρατούνται στο 5ο αστυνομικό τμήμα της πόλης και την Πέμπτη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Ο Αλέξης Κούγιας στο περιθώριο των επεισοδίων και των συλλήψεων που ακολούθησαν, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος αγώνα, κάνοντας λόγο για "οπαδούς-πρεζάκια" οι οποίοι έχουν ως στόχο να δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και τον ίδιο.

Κούγιας: "Με ενοχλεί που έρχονται 15 πρεζάκια στο γήπεδο και δημιουργούν αυτή την ατμόσφαιρα. Ολ οι αυτοί δημιουργούν πρόβλημα σε εμένα και τον Μακρή, τους φωτογραφίσαμε, από τις κάμερες ασφαλείας, στο γήπεδο ήταν και ο εισαγγελέας κ. Κωνσταντινόπουλος."

(contra.gr)

1 σχόλιο:

Γιαννης Κωβαιος είπε...

Παρακαλώ τον χρήστη "ANTIFASCHISTISCHE AKTION" να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail μου (giannis.koveos@gmail.com). Είναι για το καλό των blog μας.